U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wij bieden huishoud- en schoonmaakdiensten voor de zakelijke markt, overheidsinstellingen en medische instanties.

Opleveringsschoonmaak: Als een pand wordt opgeleverd na nieuwbouw of een verbouwing is er door het zagen en boren een verhoogde hoeveelheid stof, kalk en bouwmateriaal neergeslagen op de vloer, wanden, ramen en deuren. Door deze zichtbare en onzichtbare resten grondig te verwijderen wordt er een basis gelegd voor een schone omgeving.  

Portiekschoonmaak: Door het goed schoonmaken en onderhouden van portieken, liften en trappenhuizen kunt u als VvE besparen op kostenposten als schilderen en ongediertebestrijding. Dit door de simpele reden dat schone materialen langer meegaan. Uit diverse onderzoeken is ook gebleken dat een schone ruimte minder snel bevuild raakt en een ruimte die matig schoon is eerder nieuw vuil aantrekt.

Interieurschoonmaak: Bij interieur reiniging word er zorggedragen voor de afvalstroom, het schoonmaken van sanitaire ruimtes, keuken of kantine, stofzuigen, vloeren moppen, ramen lappen. Naast deze reguliere diensten is het ook mogelijk om zaken rondom schoonmaak over te nemen. Denk hierbij aan het verzorgen van planten, leveren van schoonmaak- en sanitaire producten, verplaatsen en opstellen van meubilair. 

Vloeronderhoud: Voor een mooie glanzende vloer is het van belang om deze goed te behandelen. Dit kan o.a. door de vloer van een beschermende waslaag te voorzien en op te boenen. Na verloop van tijd wordt deze laag verwijdert en het proces herhaalt. Naast een langere levensduur van de vloer heeft de vloer ook meer glans en is deze beter bestand tegen vuil.

Gevelreiniging: Door regen en neerslag ontstaat er een vuillaag die de gevel op lange termijn kan aantasten. Door deze laag periodiek en vakkundig te verwijderen blijft de gevel in zijn orginele staat en heeft het pand een schoonere uitstraling. Door gebruik te maken van een instelbaar hoge/lage druk systeem is het mogelijk om alle soorten vuil te verwijderen zonder de gevel aan te tasten.

Glasbewassing: Glazenwassen wordt zowel traditioneel als met onafhankelijk glasbewassingsystemen gedaan. Afhankelijk van de grote en bereikbaarheid wordt er in overleg gekozen welke manier van glazenwassen het beste van toepassing is.

Schoonmaakbedrijf Meerzicht